Update Veilig in de Wijk

Beste bewoners!

De afgelopen periode hebben jullie weinig van ons vernomen. De reden is dat ook wij ons houden aan de 1,5 m maatregel en zoveel mogelijk thuisblijven. Het Coronavirus beperkt ons in het werk.

Een korte update van zaken:
Wij hebben een nieuw teamlid Cees Lansbergen. Hij gaat #Verkeersveiligheid op zich nemen. Welkom Cees.

Samen met Rijnstad hebben wij een rondje door de wijk gemaakt en jongeren gesproken wat deze periode met hun doet. Er is frustraties maar wel begrip.

De #jongerenraad laat nog op zich wachten, vergaderen doen wij nog even niet. Wij willen graag de leeftijdsgroep verlagen naar 12 jaar en jullie uitnodigen zich aan te melden. Wij zijn van mening dat ook zij een goede bijdrage kunnen leveren aan nieuwe perspectieven en inbreng in hun eigen wijk. Wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar alertindewijk@gmail.com dan nemen wij contact met je op. LET OP! Vraag wel toestemming aan je ouders.

De verbetering op #Verkeersveiligheid samen met Team leefomgeving Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg laat helaas in deze periode nog even op zich wachten. Wel proberen wij via mail de punten in kaart te brengen.

Vergaderen met alle beheerders van de #WhatsAppgroepen kon ook niet door gaan.

Vergaderen #Bewonersplatform en alle activiteiten die hiermee samenhangen zijn afgelast en uitgesteld.

Er wordt in beperkte mate gewerkt op afstand van elkaar dat is lastig, wij willen vooruit maar het is even niet anders en hopen op jullie begrip.

Wij proberen regelmatig updates te plaatsen. Maar kom je ergens niet uit, heb je vragen, meldt het via Instagram, Facebook of stuur een mail, we nemen dan contact met je op.

Team Veilig in de Wijk!

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl