Preventie avond 5 maart!

Gisteren heeft er een gesprek plaatsgevonden met de werkgroep #VeiligindeWijk en vanuit de Gemeente Arnhem, Hoofdveiligheid Freek van de Laan en Bianca van der Weijden, Team Leefomgeving.

Dit gesprek ging over de inhoud van 5 maart a.s.

Gezamenlijk is geconstateerd dat het een vol avondprogramma wordt. Daarom is besloten, samen met de Hoofdveiligheid van de gemeente Arnhem om in april/mei een extra avond in te lassen waar de burgemeester alleen de bewoners aanhoort en de aandacht kan geven die wenselijk is. Onze #burgemeesterMarcouch zal hierdoor op 5 maart niet aanwezig zijn.

Wel aanwezig zijn de politie, de ex-inbreker Evert Jansen en Hoofdveiligheid, Freek van de Laan en Bianca van der Weijden, Team Leefomgeving.

Wij zijn hier heel blij mee omdat een luisterend oor, de persoonlijke aandacht van onze burgemeester Marcouch niet elke dag in Rijkerswoerd plaatsvindt.

Al met al twee interessante avonden. Wanneer de avond van onze burgemeester precies zal plaatsvinden berichten wij jullie zo spoedig mogelijk.

Wordt vervolgd!

Datum: 
donderdag, 5 maart, 2020 - 19:30 tot 22:00

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl