NUON medewerkers langs de deur

Graag willen wij naar aanleiding van een reactie van een bewoner inzake medewerkers NUON die langs de deur gaan, reageren.

Bij de Overmaat zijn de afgelopen week ook NUON medewerkers langs de deur gegaan met het verzoek tot inspectie verwarming e.d. Met NUON hesjes wel te verstaan, terwijl inmiddels het bedrijf de naam draagt van Vattenfall.

Vattenfall hebben wij gebeld naar aanleiding van dit bericht en ons is medegedeeld dat bijna iedereen is voorzien van nieuwe kleding (hesjes), echter tot daar zekerheid over is, kunnen zij de hesjes waar NUON op staat nog niet verbieden. Zij geven aan dat ze NOOIT zullen vragen naar verwarmingen te kijken. De medewerkers zijn verplicht zich te legitimeren bij open doen van de deur en anders mag daar naar gevraagd worden. De meters worden inderdaad steekproefgewijs gecontroleerd om illegaal tappen van stroom tegen te gaan. De medewerkers mogen overigens geweigerd worden men is niet verplicht ze binnen te laten.

Als men over bovenstaand nog vragen heeft kan er gebeld worden met VattenFall 0900-0808 (lokaal tarief) of een bericht plaatsen op hun Facebookpagina (https://www.facebook.com/vattenfallnederland/)

Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl