Informatie van bestuur van ondernemers winkelcentrum Rijkerswoerd

Printvriendelijke versiePDF-versie

Het blijft voor ondernemers een vreemde en moeilijke tijd, hopelijk kunnen de ondernemers op het winkelcentrum zich allemaal staande houden.

Haal uw boodschappen op ons winkelcentrum, vergeet ook onze kleine ondernemers niet, ze staan allemaal altijd voor u klaar!

Verbouwing

De verbouwing op het winkelcentrum nadert zijn einde en we kunnen trots zijn op deze positieve ontwikkeling. Op 11 november a.s. opent de Aldi haar mooie locatie. Een prima aanvulling voor ons winkelcentrum.

Nieuwe winkel units

Op dit moment is het nog niet duidelijk welke ondernemers ons op het winkelcentrum komen versterken. Er zijn onderhandelingen maar de eigenaar kan helaas nog niets definitief meedelen omdat de huurovereenkomsten nog niet zijn getekend, er zit nu wel vaart in.

Wijk Rijkerswoerd

Helaas is het niet mogelijk om evenementen te organiseren, door COVI-19 zit op alle initiatieven een blokkade. Wij ontwikkelen op dit moment wel initiatieven om de wijkbewoners en wijkorganisaties mogelijkheden te geven om in 2021 op verschillende zaterdagen kleinschalige activiteiten op het plein te organiseren, die wij als bestuur ook financieel gaan ondersteunen. Op deze manier komt er meer betrokkenheid vanuit de wijkbewoners met de ondernemers op het winkelcentrum.

Sfeer

De oude kerstverlichting is niet meer van deze tijd en het bestuur wil het hele jaar door het winkelcentrum opfleuren met kleuren en gezellige verlichting. Door de verbouwing was het moeilijk te plannen maar op 30 november a.s. zal de firma Decoration Light, ledverlichting aan de buitenkant en binnenkant van het winkelcentrum monteren. Kijk voor een impressie naar de foto’s.

Kerstboom:

Er komt zoals voorgaande jaren weer een echte kerstboom.


Namens bestuur van ondernemersvereniging Rijkerswoerd,

Dick van Kleef, voorzitter

 


Locatie

Volg ons op

   Facebook


  Instagram

 


Wijkagenda

Er zijn momenteel geen agendaberichten.

Plaats zelf

Contact

Rijkerswoerd.info is een wijkwebsite van de wijk Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid. De website wordt beheerd door Wijkvereniging Rijkerswoerd.

Wijkvereniging Rijkerswoerd
p/a De Pas 44
6836 BK Arnhem

Redactieadres voor
website en muurkrant:
redactie.rijkerswoerd@gmail.com

Wijkkrant

Het Woerdje is de wijkkrant van en voor Rijkerswoerd.
Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata en een link om Het Woerdje online te bekijken.
Kopij kunt u sturen naar:
redactiehetwoerdje@live.nl.
Voor adverteren mail naar:
vormgevingwoerdje@kpnmail.nl